Over mij

Mijn naam is Wendy van Dalen en ik ben sinds 2005 vanuit Hilversum werkzaam als journalist en tekstschrijver. Toen ik tijdens mijn studie aan de School voor Journalistiek begon als freelance tekstschrijver heette mijn bedrijf Tekstbureau Wendy van Dalen. What you saw of eigenlijk heard, was precies what you got.

Maar ik deed al snel meer dan alleen teksten schrijven. Zo stelde ik tijdschriftproducties samen en werkte voor tv-programma’s, zoals RTL Boulevard en de dagelijkse talkshow JENSEN!. En daarom was het tijd voor een nieuwe naam. De naam Fifty Four Media Producties komt niet helemaal uit de lucht vallen. Ik was inmiddels moeder van mijn dochter Liv en haar naam in kapitalen
– LIV – is het getal 54 in Romeinse cijfers. De nieuwe naam van mijn bedrijf was geboren. 1 en 1 is 2, maar dan anders.

54mediaproducties LIV Over mij wendy van dalen

Fifty Four Media Producties

Professional op het gebied van beauty, fashion, kids en lifestyle:

  • Redactionele artikelen en rubrieken
  • SEO-teksten
  • Online en social media content
  • Interviews (human interest en beroemdheden)
  • Copywriting
  • Productstyling voor fotoshoots & beeldredactie

Gespecialiseerd in:

Redactionele producties (rubrieken en artikelen), SEO-teksten voor websites en webshops, commerciële producties (advertorials, persberichten, brochures, online en social media content, nieuwsbrieven), redigeren en het beheren van social media voor bedrijven.
Op mijn Linkedin vind je meer informatie over mijn werkervaring.

Neem contact op

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op via dit contactformulier of mail me op wendy@54mediaproducties.nl.

Ik ben inmiddels al een aantal jaren werkzaam in de media en als tekstschrijver/copywriter. Ik werk voor grote internationale merken, maar help ook kleine ondernemers aan goed vindbare webteksten (SEO-teksten), social media content en teksten voor promotiemateriaal, zoals bijvoorbeeld flyers.

En wil je nóg meer weten over mij en mijn carrière? In mijn allereerste blogpost (hoera, je moet elk succes – hoe klein ook – vieren, toch?) beschrijf ik uitgebreid hoe ik mediaprofessional op het gebied van redactionele teksten, SEO-teksten en commerciële teksten ben geworden.